Betaalmethoden

Op welke manieren kunt u bij ons betalen?

 

1) iDeal: via de vertrouwde online betaalomgeving van uw bank.

2) Creditcard: daarmee heeft u vaak extra garantie van uw creditcard-maatschappij.

3) SEPA-overboeking: u kunt het bedrag zelf overschrijven. Ons bankrekeningnummer is NL68KNAB0256758069 t.n.v. Atelier DAPR. Vermeld altijd uw bestelnummer en/of factuurnummer waarmee de bestelling geplaatst is.

4) Bancontact: Voor onze Belgische klanten. Deze wordt aangeboden door Belgische banken.

5) Apple Pay: dit is de internationale mobiele betaaldienst van Apple. Het biedt u een eenvoudige en veilige manier om uw aankopen te betalen met enkele Apple devices (iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook) die u elke dag al gebruikt.

6) Op factuur: u ontvangt na het plaatsen van de bestelling een factuur als bijlage bij de bevestigings-mail van uw bestelling. Op verzoek kan deze ook in papieren vorm met de bestelling meegestuurd worden. Deze kunt u zelf voldoen binnen 14 dagen na bestellen. Ons bankrekeningnummer is NL68KNAB0256758069 t.n.v. Atelier DAPR. Vermeld altijd uw factuurnummer en/of bestelnummer waarmee de bestelling geplaatst is.

7) Het is ook mogelijk om bij ons te pinnen, wanneer u het product komt ophalen. Kies dan voor betaling op factuur en geef bij het afrekenen aan dat u uw bestelling wilt komen ophalen bij ons.

 

 

De waardering van daprfashion.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 114 reviews.
Jouw winkelmand