Twee vriendinnen met een missie

Dit zijn Annemiek van den Elshout en Marianne Joosten, twee vriendinnen die een passie voor het modevak delen. Sinds oktober 2018 hebben zij PICC-LINE fashion opgericht. Een modemerk waar ze hippe, stijlvolle, betaalbare, picc-line covers aanbieden in standaardmaten met tevens een maatwerkoptie.

Het idee is ontstaan toen Annemiek te horen kreeg dat ze kanker had en een PICC-LINE kreeg om haar vaten te beschermen. De PICC-LINE werd toen afgedekt door een verbandje of afgeknipte sok. DAT kan beter en hipper dachten zij. Ze zijn begonnen met het verzamelen van natuurlijke stoffen. De kennis die ze in het modevak hebben opgedaan, komt hier goed van pas.

“Onze missie is om jou een fijn gevoel te geven door het dragen van een PICC-LINE cover/hoesje die je eventueel kunt of wilt matchen met je kleding”.

Maar wat is een PICC-LINE nu eigenlijk?

Een PICC-line (centraal infuus) is een soort slangetje in je bovenarm, wat via een klein bloedvat naar een groot bloedvat geplaatst wordt onder plaatselijke verdoving. Het uiteinde van de lijn komt in de grote holle ader in de borstkas, net boven het hart. Het andere uiteinde van de lijn is afgeplakt met een speciale pleister om het schoon te houden op je bovenarm.

Door de picc-lijn kunnen medicijnen, contrastvloeistof voor een CT-scan, bloedtransfusie, vocht en voeding toegediend worden.

Een PICC-lijn kan tot 12 maanden in je lichaam blijven zitten. Reden des te meer om modieuze hoesjes te dragen en te mixen-en-matchen bij je kleding!

Klik hier om direct naar het product te gaan: PICC-LINE

——————————-

Ik vind het belangrijk dat PICC-LINE een plaats krijgt bij DAPR fashion. Het sluit aan bij de missie dat iedereen het verdient om gezien en gewaardeerd te voelen. Ze leveren de kwaliteit waar ik voor sta en bieden confectie en maatwerk. Een stijlvolle accessoire die perfect past in het assortiment van DAPR fashion.

——————————-

Ik vind Annemiek ongelooflijk dapper en een prachtig mens. Zij heeft in haar ziekteperiode zo’n prachtig product ontwikkeld met Marianne. Waarmee andere mensen zich beter voelen.

Ik vind dat echt fantastisch.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij DAPR fashion? Laat hieronder je emailadres achter:

 

 

 

De waardering van daprfashion.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 52 reviews.