Only the good die young.

De eerste zin die in mijn hoofd opkwam toen ik hoorde dat mede-oprichter van Piccline fashion Annemiek was overleden afgelopen vrijdag 6 september.

Zij is het voorbeeld voor mij van “DAPR zijn we samen”. Toen ze hoorde dat ze kanker had en wist dat er een behandeltraject aan zou komen. Haar daadkracht en moed om door te gaan. Haar wens om anderen te helpen tot de laatste dagen door Piccline is een een inspiratie.

Ik ben dan ook dankbaar dat Piccline fashion kan blijven voortbestaan met Marianne.

We zijn op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar?

Toen ik net klaar was met de coupeuse opleiding in 2015. Was zij degene die mij een kans en vertrouwen gaf om me als docent costumière opleiding te ontplooien. Dat was het begin van een fijn contact en heb ik veel aan haar gehad in mijn eigen reis van DAPR.

Zo iemand heeft iedereen op een dag nodig. Iemand die je een kans geeft, een plek geeft waar je mag ontplooien en zijn.

Hoe mooi is het om iets in de wereld te zetten ten goede van een ander dat voort kan blijven bestaan ook na het leven hier op aarde. Ik ben een idealist en ik geloof dat de wereld idealisten nodig heeft om mensen aan elkaar te verbinden en mensen het gevoel te geven zich gezien en gewaardeerd te voelen.

Hoe mooi is het om iets in de wereld te zetten ten goede van een ander dat voort kan blijven bestaan ook na het leven hier op aarde. Ik ben een idealist en ik geloof dat de wereld idealisten nodig heeft om mensen aan elkaar te verbinden en mensen het gevoel te geven zich gezien en gewaardeerd te voelen.

Waarom zou je wachten met doen wat je hart je zegt.
Waarop wacht je dan?
Begin vandaag, alsjeblieft.
Begin met wat voor jou er echt toe doet.

Lieve Annemiek, dank je wel voor je mooie werk, we zullen dit met alle liefde en toewijding voortzetten.

Piccline kun je bestellen via de webshop.

De waardering van daprfashion.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 52 reviews.