Kies je broek
(klik op het icoon voor meer uitleg of ga direct naar bestellen)

DAPR-sta is geschikt voor mensen die zelfstandig bewegen. Eventueel maak je gebruik van een rollator of wandelstok. Het vastpakken van een rits of dichtdoen van een knoop is lastig. In zo’n geval is het is het erg fijn als je met je broek-op-maat dankzij aanpassingen weer zelf kunt aankleden en je bijvoorbeeld zelf naar het toilet kunt.
DAPR-zit is er voor mensen die in een rolstoel zitten. Ook als je veel zit is dit een goede optie. Als je zit, dan moet een broek-op-maat vooral comfort bieden. Die joggingbroek dat is niet jouw stijl, tijd voor een echte broek. Maar wel eentje waar je geen huidirritaties van krijgt en je goed je lichaamswarmte kwijt kunt.
DAPR-lig is er voor mensen die in bed worden aangekleed, soms met tillift. Mensen die DAPR-lig dragen kunnen vaak weinig tot niet bewegen. Dan levert het meer energie en tijd op als aankleden sneller gaat. Deze variant is erg geschikt om te worden ingezet als hulpmiddel. Zowel degene die de broek draagt als de zorgprofessional/mantelzorger wordt fysiek ontlast, omdat je veel minder hoeft te sjorren.

Maak een pas-afspraak in het atelier of op locatie. Bel: 06 466 035 64 of mail: daphne@daprfashion.nl Sluiten