krantartikel Stadspers 22-4-2019

Aangenaam, mijn naam is Daphne de Ruijter, maatcoupeuse en
en oprichter van DAPR fashion.  Met DAPR
fashion bied ik aangepaste kleding die stijlvol en comfortabel is.

Ik ben er voor mensen die het belangrijk vinden stijlvol of
modieus gekleed te gaan en de functionaliteit van aangepaste kleding nodig
hebben.

Dat zijn bijvoorbeeld mensen met Dementie, Parkinson, ALS,
Reuma, MS, Spierziekten, Niet Aangeboren Hersenletsel en een meervoudige
handicap.

Mijn missie: iedereen verdient het  zich gezien en gewaardeerd te voelen.  Ik geloof dat kleding  een belangrijke bijdrage levert aan de
kwaliteit van leven.

Denk je in, iemand gaat altijd netjes gekleed, misschien je
vader. Nu draagt hij een joggingbroek, omdat dat het makkelijk is. Alleen dat
is niet wie hij is. Ik heb daar oplossingen voor.

Daarnaast kunnen mensen vaak weer zelfstandig naar het
toilet of het aan- en uitkleden gaat makkelijker en kost daardoor minder energie.

Kleding die ik aanbied, is op dit moment rolstoelbroeken, broeken met elastiek, rolstoelcapes en rolstoeljassen. Alle ontwerpen worden gemaakt in het atelier aan de Kampweg 120, Zeist.

Meer weten?
Bel: 0646603564
of kijk in de webshop


Aangenaam, mijn naam is Daphne de Ruijter, maatcoupeuse en en oprichter van DAPR fashion.  Met DAPR fashion bied ik aangepaste kleding die stijlvol en comfortabel is.  Ik ben er voor mensen die het belangrijk vinden stijlvol of modieus gekleed te gaan en de functionaliteit van aangepaste kleding nodig hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen met Dementie, Parkinson, ALS, Reuma, MS, Spierziekten, Niet Aangeboren Hersenletsel en een meervoudige handicap.  Mijn missie: iedereen verdient het  zich gezien en gewaardeerd te voelen.  Ik geloof dat kleding  een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van leven.  Denk je in, iemand gaat altijd netjes gekleed, misschien je vader. Nu draagt hij een joggingbroek, omdat dat het makkelijk is. Alleen dat is niet wie hij is. Ik heb daar oplossingen voor.  Daarnaast kunnen mensen vaak weer zelfstandig naar het toilet of het aan- en uitkleden gaat makkelijker en kost daardoor minder energie.  Kleding die ik aanbied, is op dit moment rolstoelbroeken, broeken met elastiek, rolstoelcapes en rolstoeljassen. Alle ontwerpen maak ik zelf in mijn atelier aan de Kampweg 120, Zeist. Meer weten?  Bel: 0646603564 webite: daprfashion.nl Graag tot ziens!

De waardering van daprfashion.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 74 reviews.