Makkelijker aankleden, verlaag tijdsdruk aan het bed

Als je aan het bed werkt en dagelijks cliënten aan- en uitkleed, weet je als geen ander hoe zwaar dat soms is. Als ergotherapeut of andere zorgprofessional wil je mensen zo volledig mogelijk kunnen adviseren en helpen.

Maar wat adviseer je dan?

Om je te helpen wat je aan collega’s, familie of cliënten kunt adviseren, heb ik een DAPR magazine gemaakt.

Dit boekje heb ik gemaakt om je te informeren wat broeken van DAPR voor jouw cliënten kunnen betekenen. De meest voorkomende vragen die ik de afgelopen tijd heb gehad beantwoord ik in dit boekje.

DAPR staat voor vrijheid.

In het kort komt het neer op dat broeken van DAPR zelfredzaamheid vergroten. Het aankleden gaat makkelijker  en kost minder energie. Dit alles draagt bij aan het gevoel van zelfwaarde. Zelf kiezen wat het beste is, dat is vrijheid.

Ervaar het zelf. Door op de onderstaande foto te klikken, krijg je direct toegang.

 

Dit is een uitleg hoe ik DAPR pants heb gemaakt. En wat de technische handigheidjes zijn voor de zorgprofessional

Dit zeggen andere zorgprofessionals over de broeken:

Als ergotherapeut ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van DAPR Pants. Het is een broek die helpt bij zelfstandigheid vergroten of behouden bij onder meer Parkinsonpatienten, wat de kwaliteit van leven vergroot. De broek is zo doordacht, dat het risico op ongemakken zoals decubitus/drukplekken wordt verminderd. Een broek die net zo makkelijk aangaat als een joggingbroek, maar dan stijlvol. Marcella de Oude, Ergotherapeut

Liever de broeken een keer in het echt zien? Ik kom graag langs voor een demonstratie en persoonlijke toelichting. Neem hiervoor contact met op via: 0646603564 of via contact. Wil je flyers ontvangen? Laat het me weten ik stuur ze kosteloos toe.